Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

KTK-2000 Konzolos közlekedési támfal elem

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Elemmagasság: 200 cm
Elemszélesség: 150 cm
Tömege: 2,525 t/elem
Cikkszám: 10306
Elérhetőség: Árajánlat kérhető

Leírás

A közúti közlekedés forgalma az utóbbi évtizedekben rohamosan nő. Nemcsak a jármű forgalomban érzékelhető ez a tendencia, hanem a kerékpáros közlekedésben is. Egyre jobban tért hódít az egészséges életmódra való törekvés, valamint a környezettudatos magatartás is széleskörűen elterjedt, és ez egyenesen vezetett a kerékpáros közlekedés dinamikus növekedéséhez.

A közúti közlekedés biztonságának növelése érdekében elengedhetetlen, hogy a gépjármű és a kerékpáros közlekedés által használt közlekedési területek elválasztásara kerüljenek egymástól. A probléma megoldására az elmúlt évtizedekben egyre több, a járműforgalomtól elválasztott, külön vezetett kerékpárutak épültek (és épülnek).

Azonban vannak olyan területek, – hegyes, dombos, vízparti – ahol a forgalom szétválasztásához szükséges többletterület nem áll rendelkezésre. A töltések/bevágások átépítése rendkívül költsége igényes, vagy egyáltalán nem lehetséges. Ugyanez a probléma áll elő a hídfők esetén is. A konzolos közlekedési és konzolos-támfalas közlekedés előre gyártott betonelem családokkal a probléma egyszerűen és mindemellett költséghatékonyan oldható meg. Adott esetben ez az egyetlen műszaki megoldás.

Letölthető anyagok