Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Urnatároló szekrény

 

A CSOMIÉP Kft. által kifejlesztett és szabadalmi oltalom alatt álló vasbeton szekrények hamvasztás utáni urnás temetkezés célját szolgáló kolumbárium létesítését teszik lehetővé előre gyártott elemek felhasználásával. A szekrény elemek egymásra, vagy egymás mellé helyezésével változatos, esztétikus és jó helykihasználású kolumbárium falak létesíthetők. Az urnatárolók alkalmazása a hamvasztásos temetés elterjedésével egyre népszerűbb.

 

Fokozza ennek a temetési módnak a népszerűség ét az is, hogy a hagyományos temetők urnafalai mellett egyre több templom altemplomában alakítanak kolumbárium falakat.

 

Ugyanakkor a hagyományos temetőkben meglévő kerítések, a meglévő épületek falainak, direkt urnatárolók elhelyezésére létesített illetve létesítendő falak urnatárolókkal történő helyettesítésére kiváló an alkalmas.

 

A rendszer alkalmasságát rendkívül széles körű variálhatóságán túl az urnatárolók könnyű kezelhetősége, beépíthetősége, felhasználóbarát felszereltsége és nem utolsó sorban rendkívül kedvező piaci ára is indokolja.

 

Az urnatárolók szervesen és esztétikusan illeszthetők a föld feletti koporsós temetést biztosító szarkofág rendszerekhez, szarkofágházakhoz, szarkofág halmokhoz. A szarkofágházakkal egybeépítve házanként nagy számú urnatároló helyezhető el.

 

Ezért van az, hogy a jó kezelhetőség, az esztétikai élmény mellett a szarkofágházakkal egybe épített urnatárolók alkalmazásának talán legfontosabb szem pontja a gazdaságosság.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.